Theorie

Je theoriecertificaat zul je in bezit moeten hebben, voordat je aan je Tussentijdse Toets of CBR rijexamen mag deelnemen.

Het is niet nodig om je theoriecertificaat in het bezit te hebben voordat je met je rijopleiding begint. Het is vaak zelfs beter om dit samen te doen. Rijles en theorie leren. Je leest dan in je boek over situaties die je in de praktijk meemaakt en tegenkomt.

Wij bieden jou voor het leren van je theorie verschillende mogelijkheden.

Je kunt geheel in eigen tijd en op je eigen tempo leren met leerboeken. Je gebruikt daarvoor een theorie boek en oefenboek. Heb je dat zelf of kun je dat lenen, dan is dat prima. Moeten wij dat voor je verzorgen dan is dat uiteraard mogelijk.

Een andere mogelijkheid is je theorie te leren via cd-rom. Je leert de theorie vanaf de cd-rom (je hebt dus geen extra boek nodig). Op een prettige manier wordt de theorie uitgelegd en met leuke animaties verduidelijkt. Op de cd-rom staan 750 vragen en via een link naar internet kun je nogmaals 1250 vragen oefenen. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op je theorie examen.

Maak een reservering voor je theorie-examen Reserveren