Spoedcursus

Wil je snel je rijbewijs halen? Dan is deze spoedcursus rijbewijs de ideale rijopleiding voor jou! Het spoedcursus rijbewijs is een intensieve rijopleiding die je super snel klaarstoomt voor het praktijkexamen. De rijopleiding vindt doordeweeks plaats. Je rijlessen worden ingedeeld in dagdelen. Je lest dus in de ochtenden of in de middagen. Gedurende de rijopleiding word je door een ervaren instructeur begeleid naar een geslaagd examen. Het spoedcursus rijbewijs is in overleg in verschillende periodes te plannen. Wil jij meer dan 10 uur per week rijlessen? Dat kan ook! Een spoedcursus is al mogelijk vanaf 5 dagen tot 10 weken! Kies je hiervoor dan zorgen wij ervoor dat je aansluitend het CBR praktijkexamen kunt afleggen!

Hoe werkt de spoedopleiding?

Voor een spoedopleiding dien je elke dag (overdag) beschikbaar te zijn om te lessen. Je lest dan ‘s morgens en ‘s middags 2 uur zodat je 4 praktijklessen per dag kunt afwerken. Tevens zul je voor aanvang van de praktijkopleiding al in het bezit te zijn van het theoriecertificaat!

Stap 1: het intake gesprek

Mocht je graag een spoedopleiding komen volgen nodigen wij jou (met evt. ouders) uit voor een intake gesprek waarin je alle specifieke wensen duidelijk kunt maken.

Afhankelijk van de uitkomst besluit je om een compleet pakket af te nemen of een aantal losse lessen. Daarna ben je helemaal klaar om te starten met de rijopleiding!