Faalangst

Rijschool Safety1st begeleidt allerlei soorten rijangsten. Dit kunnen bijvoorbeeld slagingsproblemen zijn of examenvrees, maar ook leer of concentratieproblemen. Het komt nog vaak voor dat iemand 5 tot 10 keer rij-examen heeft afgelegd zonder resultaat. Dit is niet nodig. Tijdens de rijles zal de instructeur je leren met die spanning om te gaan. Dat kost je niets extra!

Deskundige begeleiding door een vaste deskundige instructeur op dit gebied is de oplossing. We beschikken over de mogelijkheid om te rijlessen in een schakelauto.
Door de gedegen kennis en ervaring van de vaste docent die hierbij betrokken is kunnen we o.a. voor de volgende problemen een oplossing bieden:

Via een vrijblijvende intakeles kunnen wij uw problemen analyseren. Daarna volgen gerichte trainingen die volledig aansluiten op uw rijproblemen. Door een persoonsgerichte begeleiding wordt de basis gelegd op weg naar zelfstandigheid.

WE stellen liever alles in het werk om een gewoon examen te doen. Je leert hoe te denken en je krijgt tools om toe te passen als de rijexamenangst of faalangst toch een rol gaat spelen op jouw rijexamen.

Wij wensen je alvast veel slaagmoed!