Autorijles

Je wilt graag je auto rijbewijs gaan behalen en bent op zoek naar een goede Rijschool? Bij Rijschool Safety 1st Opleidingen ben je op het juiste adres!

Reguliere autorijlessen

Hierbij bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week wilt nemen. Dit kan vanaf 1 uur tot 15 uur per week. Bovendien kun je zelf aangeven wanneer je wilt rijlessen en wij houden deze tijden speciaal voor jou vrij! Uiteraard is het ook mogelijk om de rijopleiding te volgen in losse lessen! Het lesgeld bij deze vorm van opleiden wordt contant bij de instructeur of met internet bankieren betaald. Bij onze opleidingen wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke leskaart. Hierop staan al jouw vorderingen vermeld, dus je ziet in een oogopslag hoe het gaat. Uiteraard krijg je bij ons les van 1 instructeur die je van a-z begeleid naar jouw examen!

Dan ben je klaar voor de openbare weg onder leiding van een ervaren rij-instructeur. Dat betekent dat ze je van dienst kunnen zijn met zowel uitstekende training in rijvaardigheid en het bijbrengen van verkeersinzicht. Zo helpen ze om je in de auto op je gemak te voelen, zodat je met meer zelfvertrouwen snellere en betere resultaten kunt realiseren.